Политика | 30 Октября, 2018

На Миколаївщині 31 жовтня стартує інформаційно-роз’яснювальна кампанія стосовно оформлення субсидій

Свежие новости: На Миколаївщині 31 жовтня стартує інформаційно-роз’яснювальна кампанія стосовно оформлення субсидій

За дорученням голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка з завтрашнього дня в області стартує інформаційно-роз’яснювальна кампанія стосовно подальшого оформлення субсидій.

Так, упродовж наступних десяти днів у спеціально встановлених в містах і районах області інформаційних наметах місцеві жителі зможуть поспілкуватись з працівниками служб соцзахисту, відділів по роботі зі зверненнями громадян та інших профільних підрозділів місцевих органів влади.

«Повністю підтримуючи позицію Президента України Петра Порошенка з приводу того, що в жодному разі не можна, щоб людині було відмовлено у отриманні субсидії, особливо, коли вона має законне право на це, Миколаївська ОДА запускає роз’яснювальну кампанію. Кожен хто має питання і потребує допомоги з цього приводу – отримає її. Співробітники профільних управлінь і департаментів нададуть компетентні відповіді на всі питання», - зазначає голова Миколаївської ОДА.

За інформацією департаменту соціального захисту Миколаївської ОДА, перший намет буде встановлено вже завтра о дев’ятій ранку.

«Протягом наступних 10 днів у кожному місті і районному центрі Миколаївщини з 9-ї години ранку працюватимуть спеціально встановлені намети, де люди зможуть отримати фахову консультацію стосовно оформлення субсидій. Окрім цього працівники місцевих органів влади зберуть проблемні питання, з якими стикаються наші громадяни на шляху оформлення чи нарахування субсидій – адже бувають різні випадки. Потім цю інформацію пропрацюють та узагальнять профільні структурні підрозділи  облдержадміністрації,  і передадуть ці пропозиції щодо вдосконалення соціального захисту до центральних органів влади. Ми маємо надію, що отримаємо зворотній зв'язок як від жителів області, так і від Києва», - зазначають в департаменті соціального захисту Миколаївської ОДА.

Звертаємо увагу, що відповідний намет у Миколаєві буде встановлений біля обласної державної адміністрації.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты