Общество | Николаев, 14 Февраля, 2019

На Миколаївщині впроваждують смарт-бокси для ефективного лікування хворих на туберкульоз

Свежие новости: На Миколаївщині впроваждують смарт-бокси для ефективного лікування хворих на туберкульоз

Вперше в Україні впроваджуються цифрові технології для забезпечення контрольованого лікування хворих на туберкульоз на амбулаторному етапі. На Миколаївщині реалізується проект міжнародної громадської організації «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в партнерстві з міжнародною організацією PATH та Миколаївською обласною державною адміністрацією.

13 лютого Олександр Кушнір – заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Ілона Єлєнєва – директор МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» підписали меморандум про співпрацю. 

Суть проекту полягає в забезпеченні пацієнтів смарт-боксами з ліками, розрахованими на відповідний термін лікування: щойно пацієнт відкриває смартбокс, спрацьовує датчик, що сповіщає про початок лікування, далі ведеться відеофіксація безпосередньо прийому ліків.

Завдяки реалізації цього проекту на території Миколаївської області лікарі матимуть змогу поліпшити та посилити контроль за лікуванням осіб, хворих на туберкульоз, на амбулаторному етапі.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты