Общество | Николаев, 13 Марта, 2018

На новому елеваторному комплексі «НІБУЛОН» завершено підключення і випробування потоково-транспортної системи

Свежие новости: На новому елеваторному комплексі «НІБУЛОН» завершено підключення і випробування потоково-транспортної системи

На новому елеваторному комплексі з перевалки зернових та олійних культур, збудованому  на території перевантажувального термінала «НІБУЛОН» у Миколаєві, завершено підключення і випробування потоково-транспортної системи, що включає конвеєрне та норійне обладнання високої продуктивності (до 500 тонн/год.), поставленого фірмою «Buhler». Вказана система забезпечує не тільки процеси внутрішнього переміщення зерна, а й відвантаження безпосередньо на судно.

Змонтовано все технічне оснащення і в робочій вежі. Останні роботи наразі виконуються лише з монтажу естакади відвантаження на водний транспорт.

Тим часом у силосах уже встановлено зачисні шнеки, призначені для видалення залишкового конуса зерна. Крім того, зерносховища оснащені обладнанням дистанційного контролю за вологістю та температурою зерна всередині ємностей, що є важливою складовою для забезпечення якості зберігання сільгосппродукції.

З поліпшенням погодних умов активізовано на будівельному майданчику і роботи з благоустрою території, зокрема на сьогодні забетоновано під’їзди до силосів та готується до бетонування решта території нового комплексу.

Добігає кінця і реконструкція вантажного причалу, роботи на якому спеціалісти київської компанії «Укрдобробуд» планують завершити  до 20 березня. На сьогодні завершується підготовка  до бетонування верхньої палуби 10-ї секції причалу. Нагадаємо, що реконструкція причалу передбачає його подовження з 104 м до 222 м. Завдяки цьому загальна довжина причального фронту на перевантажувальному терміналі становитиме майже 800 м, що дасть можливість одночасно обробляти до п’яти суден.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости