Общество | Южноукраинск, 25 Июля, 2017

На об'єктах Южно-Українського енергокомплексу продовжує діяти посилений режим охорони

Свежие новости: На об'єктах Южно-Українського енергокомплексу продовжує діяти посилений режим охорони

У Миколаївській області продовжує діяти «жовтий (імовірна загроза)» рівень терористичної загрози. Фізична безпека важливого об'єкта - Южно-Українського енергокомплексу в складі АЕС, ГЕС і ГАЕС - у таких умовах набуває особливого значення. Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №92 від 18 лютого 2016 року, такий рівень встановлюється за наявності достовірної (підтвердженої) інформації про підготовку до вчинення терористичного акту.

За словами заступника генерального директора з фізичного захисту та режиму ВП ЮУАЕС Івана Жебета, на об'єктах Южно-Українського енергокомплексу вже реалізована та діє низка заходів з посилення охорони атомної, гідро- та гідроакумулюючої станцій. «Підрозділ Нацгвардії, який охороняє АЕС, перебуває в стані підвищеної бойової готовності. Практичні навички з охорони об'єкта, в тому числі й щодо боротьби з тероризмом, особовий склад відпрацьовує під час регулярних занять і тренувань. У роботу із запобігання терористичним актам залучено також персонал енергокомплексу. До кожного працівника підприємства доведено пам'ятку-рекомендацію Антитерористичного центру України стосовно першочергових дій у разі виникнення терористичних або диверсійних актів», - повідомив І.Жебет.

Источник: http://yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости