Происшествия | 28 Февраля, 2018

На Оболоні загубився 4-річний хлопчик

Свежие новости: На Оболоні загубився 4-річний хлопчик

Поліцейські протягом години знайшли хлопчика

4-річний Сашко втік від бабусі та прогулювався ринком поблизу станції метрополітену «Героїв Дніпра». Правоохоронці відшукали хлопчика в приміщенні адміністрації ринку, куди його привели небайдужі люди.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції у Києві, повідомляє «Главком».

«До чергової частини Оболонського управління поліції від жінки надійшло повідомлення про те, що її сина викрали невідомі. Зі слів заявниці, дитина перебувала з бабусею, але в якийсь момент зникла. Жінка пояснила, що в даний час свекруха перебуває в аптеці біля ринку «Оболонь», - повідомляють правоохоронці.

За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі поліції, співробітники сектору ювенальної превенції та слідчо-оперативна група. 

«На місці події правоохоронці поспілкувалися з бабусею хлопчика. Вона пояснила, що втратила його з поля зору всього на хвилину, коли розраховувалася за ліки в аптеці. Пенсіонерка детально описала онука - і поліцейські терміново розпочали його пошуки», - додають поліцейські.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты