Общество | 12 Января, 2019

На Очаківщині капітально відремонтовано Кам’янський сільський клуб

Свежие новости: На Очаківщині капітально відремонтовано Кам’янський сільський клуб

Наприкінці грудня 2018 року в селі Кам'янка Очаківського району після 18-річного занепаду свою роботу відновив капітально відремонтований сільський клуб.

Рішення стосовно початку ремонту  клуба та виділення коштів було прийнято депутатами сільської ради вже за часів впровадження реформи децентралізації, ініційованої Президентом України Петром Порошенком.

«Сьогодні маємо реальні результати дії реформи децентралізації влади. Громади самі вирішують напрямки розвитку, визначають об’єкти, яких наразі потребують жителі. Ремонт сільських клубів – один з них, адже це дозвілля людей. І створення комфортних умов для глядачів, для виступаючих – важливе завдання і відповідальність місцевої влади. Так само громада має дбати і про школи, і про медицину на селі, і про дитячі садочки,  і про безперешкодний доступ до них», - прокоментував голова ОДА Олексій Савченко.

За два останні роки на проведення ремонтних робіт та придбання матеріалів з бюджету сільської ради виділено та освоєно власних бюджетних коштів понад 3,1 млн гривень, з них- 2,1 в 2018 році.

У закладі замінено всі вікна на металопластикові, проведено ремонт покрівлі, замінено всі вхідні двері, відремонтувано хол, а зроблено капітальний ремонт глядацької зали та сцени.

З 29 грудня по 8 січня у відремонтованому Кам’янському сільському клубі відбувся калейдоскоп свят – відкриття клубу, відзначення новорічних і Різдвяних свят.

«Затишне фойє, зручна глядацька зала  гостинно зустріли   мешканців села і дуже їх порадували. Адже святкувати в таких комфортних умовах кам’янчани не мали можливості 18 років, бо сільський клуб потребував капітального ремонту і не функціонував», - коментують в Очаківській РДА. 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости