Политика | Южноукраинск, 9 Июля, 2018

"На орендарів, які не виконують умов договору, треба до суду подавати" - екс-депутат про конфлікт навколо "Критого ринку"

Свежие новости:

Колишній депутат Южноукраїнської міської ради Микола Сімченко прокоментував для «Маю право» звернення до поліції директора ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» із заявою про нібито втручання Еріка Григоряна в господарську діяльність.

Нагадаємо, ця компанія, отримавши в оренду комунальне підприємство «Критий ринок», зобов’язалася вкласти 15 млн грн, однак не виконує умови інвестиційного договору. На підставі цього депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян підготував проект рішення про розірвання угоди. У відповідь на це «інвестор» поскаржився до поліції.

Микола Сімченко розділяє бачення Григоряна і вважає, що на таких орендарів потрібно ще й до суду подавати.

- Якщо ми будуємо ринкові умови в державі, то треба дотримуватися умов договору. Якщо з боку орендаря є систематичні порушення, то, безумовно, договір потрібно розривати. І це не є втручанням в чиюсь господарську діяльність, а цілком закономірний для ринкових відносин хід. Те, що керівництво цієї компанії намагається усіма методами зберегти статус-кво, в тому числі заявами до поліції, це стиль певної частини наших громадян. Я повністю підтримую позицію, що треба вживати рішучих заходів з приводу таких орендарів, які не виконують умов договору. А потім ще й до суду слід звертатися за компенсацією збитків, - прокоментував екс-депутат.

Раніше щодо ситуації з "Критим ринком" висловився колишній мер Южноукраїнська Андрій Стулін.

Читайте також: Инвестиции или переход в частные руки? Что ждёт «Южноукраинский Крытый рынок» в будущем?

Рішучий крок - Григорян підготував проект рішення міської ради про розірвання інвестиційного договору по "Критому ринку"

Підприємці звернулися до депутата Григоряна, щоб ініціювати розірвання інвестиційного договору по «Критому ринку»

Депутат Григорян вимагає проведення «круглого столу» по «Критому ринку»

Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою

«Южноукраинск раздаётся по кусочкам так называемым «инвесторам», - депутат горсовета Григорян по поводу инвестиционных проектов

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты