Общество | Вознесенск, 3 Марта, 2017

На прийом до ЦНАП м. Вознесенська можна записатись онлайн

Свежие новости: На прийом до ЦНАП м. Вознесенська можна записатись онлайн

На прийом до ЦНАП м. Вознесенська можна записатись онлайн, а також дистанційно отримати деякі послуги.

Сайт: http://e-admin.mk.gov.ua/

Зареєстровані в «Особистому кабінеті» користувачі мають можливість отримувати онлайн послуги: електронні консультації, попередній запис на прийом у ЦНАП, подання заяви на отримання послуг в електронному вигляді.

Прийом відвідувачів за попереднім записом здійснюється у заплановані день та час виключно за наявності документа, що посвідчує особу.

Для отримання адміністративної послуги необхідно мати всі необхідні документи.

У розділі «Корисні поради» Вашого особистого кабінету Ви також можете ознайомитись з інструкціями щодо реєстрації користувача та отримання консультації  в «Особистому кабінеті».

Попередній on-line запис на прийом здійснюється в усіх районних Центрах надання адміністративних послуг Миколаївської області.

Ознайомитися з детальними інструкціями про  реєстрацію в «Особистому кабінеті» та попередній запис на прийом до центру надання адміністративних послуг, ви можете на Порталі адміністративних послуг Миколаївської області.

 

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты