Криминал | Снигиревка, 24 Мая, 2017

На Снігурівщині громадяни допомогли поліцейським розкрити крадіжку

Свежие новости: На Снігурівщині громадяни допомогли поліцейським розкрити крадіжку

45-річна мешканка одного з сіл району виявила, що з її будинку зникли 3 тис. грн. та мобільний телефон, про що жінка і заявила до поліції. Правоохоронці, опитуючи односельців потерпілої, отримали детальний опис зовнішності ймовірного зловмисника та інформацію стосовно його можливого місця мешкання.

Поліцейські встановили, що до вчинення крадіжки причетний мешканець сусіднього села, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Як з’ясувалось, зловмисника, який зайшов до чужого подвір’я, побачили сусіди заявниці. Люди примусили незнайомця залишити домоволодіння, але крадій все ж таки повернувся пізніше. Понишпоривши по помешканню, чоловік забрав гроші, мобільний телефон, вісім літрів саморобної горілки і декілька пачок цигарок.

Правоохоронці отримали дозвіл суду, провели обшук у домівці злодія та знайшли мобільний телефон заявниці і навіть залишки краденого алкоголю.

З пояснень 31-річного чоловіка, він, будучи на підпитку, пішки пішов до сусіднього села, щоб знайти «об’єкт», де можна було б поцупити щось цінне. Увагу злочинця привернув саме будинок заявниці, тому що в ньому були відчинені вхідні двері. Злодій без складнощів зайшов на подвір’я, щоб дізнатись, чи відсутні господарі, але був помічений сусідами. Перечекавши певний час та впевнившись, що на території домоволодіння нікого немає, він довів заплановане до кінця.

Розслідуються матеріали кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка», що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты