Общество | Снигиревка, 7 Сентября, 2017

На Снігурівщині відбулася інформаційно-навчальна конференція «Ефективний кредит»

Свежие новости: На Снігурівщині відбулася інформаційно-навчальна конференція «Ефективний кредит»

5 вересня в Снігурівській райдержадміністрації для підприємців малого і середнього бізнесу та бажаючих відкрити власну справу пройшла інформаційно-навчальна конференція на тему «Ефективний кредит».

В роботі конференції разом із суб’єктами підприємництва району взяли участь голова Снігурівської райдержадміністрації Інна Бойко, голова Снігурівської районної ради Тетяна Мезіна, заступник начальника відділу розвитку внутрішньої торгівлі, підприємництва, цінової та регуляторної політики департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської облдержадміністрації Бучковська А.М., голова фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області Євсєєв В.Б, представники ПАТ КБ «Приват Банк», ПАТ «Кредобанк», керівники структурних підрозділів Снігурівської райдержадміністрації, Снігурівського районного центру зайнятості, Снігурівського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Миколаївської області.

Основна мета конференції — ознайомлення представників малого та середнього підприємництва з програмою часткової компенсації відсотків за кредитами. За ініціативою голови Миколаївської облдержадміністрації ця программа вперше фінансується з обласного бюджету Миколаївської області. І кожен підприємець, який має кредитні зобов’язання перед банком та створив робочі місця протягом 2017 року може взяти участь у конкурсному відборі.

Перший етап прийняття документів до конкурсного відбору завершується в середині вересня 2017 року. Детальну інформацію можна одержати на офіційних сайтах Миколаївської облдержадміністрації та Снігурівської райдержадміністрації. Участь банків у подібних заходах достатньо важлива для кожного підприємця, оскільки це дозволяє ознайомитися з банківськими продуктами та вибрати більш привабливі та комфортні умови для розвитку та стабільного функціонування бізнесу. Не менш важливою частиною конференції стало ознайомлення підприємців з міжнародними програмами. На сьогоднішній день цей напрямок діяльності набирає обертів, і використання можливостей співпраці з іноземними партнерами, закордонних стажувань та міжнародної технічної допомоги в найближчому майбутньому стане для кожного підприємця частиною його бізнесу.

 

Источник: snigyrivka

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты