Общество | Южноукраинск, 27 Июля, 2017

На Ташлицькій ГАЕС відбулися пожежні навчання

Свежие новости: На Ташлицькій ГАЕС відбулися пожежні навчання

26 липня на кабельному півповерху гідроагрегату №1 Ташлицької гідроакумулюючої електростанції пройшли пожежні тактико-спеціальні навчання. У них взяли участь особовий склад підрозділів Южноукраїнського гарнізону - державних пожежно-рятувальних частин №25, №27 і №28, членів оперативного штабу пожежогасіння та персоналу ТГАЕС - усього близько 40 учасників. Було задіяно також 10 одиниць спецтехніки.

«За планом тактичного задуму, УМОВНА пожежа виникла в приміщенні кабельного півповерху на позначці 21.45 першого гідроагрегату ГАЕС у результаті короткого замикання кабелю, - повідомив заступник начальника 1-го Державного пожежно-рятувального загону Олександр Бузун. - Внаслідок цього, займання розповсюдилось по площі відсіку на 80 м2. Пожежа супроводжувалася високою температурою та густим задимленням. Складнощів з ліквідації умовної пожежі додавали також наявність потерпілого, який виявився під уламками металевих конструкцій кабельного лотка. Усі, хто був задіяний до навчань, зі своїм завданням справилися. Умовну пожежу локалізували впродовж години».

У практичному тренуванні з гасіння умовної пожежі відпрацьовувалися прийоми та методи проведення розвідки, оцінки обстановки на займанні, визначення вирішального напрямку оперативних дій пожежних підрозділів, вибір засобів і способів гасіння вогню. Особливу увагу було приділено взаємодії з оперативними службами ГАЕС. Крім стандартної екіпіровки, бійці застосовували спеціальні засоби, які захищають від ураження електричним струмом і забезпечують роботу пожежників в умовах  значної задимленості.

Пожежні навчання на об'єктах Южно-Українського енергокомплексу - заходи планові. Відповідно до затвердженого графіку, вони проводяться щокварталу.

Источник: http://yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты