Политика | Вознесенск, 15 Мая, 2017

На Вознесенщині реалізовано 18 міжнародних проектів

Свежие новости: На Вознесенщині реалізовано 18 міжнародних проектів

Починаючи з 2009 року Вознесенський район бере участь у всеукраїнському проекті «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», який впроваджується на території України за підтримки Європейського Союзу та Програми розвитку ООН з метою створення сприятливого середовища для сталого соціально – економічного розвитку на місцевому рівні шляхом самоорганізації та соціальної активізації громад, повідомляє сайт Вознесенськ Сьогодні з посиланням на Миколаївську ОДА.

Завдяки проекту на Вознесенщині залучаються інвестиції для проведення  роботи з енергоефективності та використання інноваційних технологій в об’єктах соціальної сфери (дитячі дошкільні установи, загальноосвітні школи, сфера обслуговування водопостачання).

Міжнародна спільнота вкладає кошти не в реалізацію тих заходів, які не може профінансувати сама держава, а у розвиток громадянського суспільства на місцях.

Вознесенський район  брав участь в трьох фазах Проекту ЄС та ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду», протягом цього періоду в  районі зареєстровано 10 громадських організацій, які можуть співпрацювати з проектами та програмами по залученню інвестицій, а також реалізовано 18 проектів на загальну суму 3,7 млн грн.

Варто зауважити, що тільки в ІІІ фазі Проекту в 2015-2016 році в районі реалізовано:

  • «Енергозберігаючі заходи в Луначарському ДНЗ «Сонечко». Капітальний ремонт» – Новосілківська сільська рада;
  • «Інноваційні енергоефективні заходи для вуличного освітлення в с.Мартинівське Прибужанівської сільської ради» – Прибужанівська сільська рада;
  • «Капітальний ремонт Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Щербані по вул.Центральна, 72а» – Щербанівська сільська рада.
  • «Облаштування автономного вуличного освітлення в с. Яструбиново» – Яструбинівська сільська рада.

 

Источник:  Вознесенськ Сьогодні

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты