Политика | Снигиревка, 1 Февраля, 2018

Народному депутату Вадатурському подякували за підтримку освіти Снігурівщини

Свежие новости: Народному депутату Вадатурському подякували за підтримку освіти Снігурівщини Народному депутату Вадатурському подякували за підтримку освіти Снігурівщини

Народному депутату Вадатурському подякували за підтримку освіти Снігурівщини.

«Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов‘язок сім‘ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, рости на благо України. Це добре усвідомлює народний депутат України Андрій Олексійович Вадатурський. Постійна підтримка депутатом освітньої галузі, як турбота про майбутнє країни – це свідчення діянь державного діяча», - повідомила Н.Варакса, в.о. начальника відділу освіти.

«Зважаючи на те, що освіта є основою інтелектуального, духовного, фізичного і культурного розвитку особистості, її успішній соціалізації, протягом 2017 року народний депутат доклав значних зусиль і здійснив великий внесок у розвиток освітньої галузі Снігурівщини. Розуміючи необхідність впровадження новітніх інформаційних технологій в освітній процес, Андрій Олексійович сприяв придбанню 27 мультимедійних комплексів, 139 одиниць комп‘ютерної техніки, 3 сучасних телевізорів. За сприяння народного депутата ефективно впроваджуються енергозберігаючі технології. Так, з метою енергозбереження у Снігурівській ЗОШ №1 встановлено 55 віконних блоків, у Центральній школі – 9. Завдяки вагомій допомозі А.О.Вадатурського усі заклади загальної середньої освіти району отримали комплекти нових шкільних дошок. Дбаючи про здоров‘я підростаючого покоління, Андрій Олексійович виявив турботу у придбанні тенісних столів для 30 шкіл», - зазначили в РДА.

«Відділ освіти, педагогічні колективи, учнівство, батьківська громадськість висловлюють А.О.Вадатурському щиру подяку за турботливе ставлення до підростаючого покоління, постійну увагу до проблем освітніх закладів району, людяність, доброту, щедрість і безкорисливість. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров‘я, особистого щастя, невичерпної енергії у подальшій діяльності. Нехай доля й надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу увагу вірних і надійних друзів та виборців», - відзначила Варакса.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты