Политика | Николаев, 6 Апреля, 2018

Навчаємося планувати виробничу діяльність фермерського господарства

Свежие новости: Навчаємося планувати виробничу діяльність фермерського господарства

За організаційної підтримки департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, участі Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» разом з проектом італійської компанії SSCU AgriAnalytika  5 квітня 2018 року відбулося безкоштовне навчання фермерів Миколаївської, Кіровоградської, Одеської та Херсонської областей щодо використання інноваційного онлайн продукту AgriAnalytika направленого на  підвищення конкурентоспроможності аграрного бізнесу та забезпечення покращення доступу аграріїв до фінансово-кредитних ресурсів.

Навчання відкрила директор департаменту агропромислового розвитку Миколаївської облдержадміністрації Олена Піскун. В своєму виступі вона наголосила на важливості проведення такого заходу. В області більше 3 тисяч фермерських господарств і тільки незначна їх частина обізнана як правильно планувати та аналізувати роботу підприємства, що таке бізнес-план. Оволодіння цими знаннями надасть новий поштовх розвитку фермерського руху на Миколаївщині.

Спікер навчання Людмила Тимошенко, консультант з фінансової обізнаності та фінансового моделювання Проекту USAID «Агросільрозвиток», презентувала інноваційний онлайн продукту AgriAnalytika, який дає можливість аграрію швидко та легко спланувати та оцінити ефективність власного бізнесу, обґрунтувати потребу у матеріальних та фінансових ресурсах, кваліфіковано підготовити бізнес-план своєї діяльності, як у форматі Укрдержфонду так і для банків.

За допомогою онлайн платформи AgriAnalytika фермер має можливість не тільки планувати та аналізувати свій бізнес, а також управліти своїми витратами, вести облік та формувати необхідну звітність.

Спікер звернула увагу присутніх на те, що консультанти AgriAnalytika забезпечують повний супровід та всі необхідні консультації щодо використання програми, а також відновлення та ведення бухгалтерського обліку та звітності.

Додаткову інформацію щодо впровадження  онлайн продукту AgriAnalytika можна отримати за телефонами: 097 91 84 439; 067 57 12 809; 050 49 89 955; 067 10 21 162.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты