Общество | Вознесенск, 15 Апреля, 2019

Недбалий ремонт доріг біля Трикрат: скандал набув розголосу, роботи призупинено

Свежие новости: Недбалий ремонт доріг біля Трикрат: скандал набув розголосу, роботи призупинено

Конфлікт між дорожниками і жителями Вознесенського району набув широкого розголосу. Завдяки знятому відео про неякісну роботу своїх співвітчизників дізналися у сусідній Білорусі.

Як стало відомо, підрядником, який ремонтує ділянку траси  Н-11 Дніпро - Миколаїв (через Кривий Ріг) є компанія «Будівельно-монтажний трест №8», яка входить в структуру «Белавтодор». У травні минулого року ця фірма виграла тендер вартістю 92,103 мільйона гривень. Білоруські автодорожники планували освоїти 90% коштів цього контракту. Очевидно, цим і був спричинений поспіх, інакше, як пояснити той факт, що у порушення технології, під час дощу прямо у калюжі стелили вже холодний асфальт?

«Повинен бути контроль за якістю виконання ремонту. Ніхто цим не займається. На місце події приїхало лише двоє депутатів Вознесенської районної ради, більше нікого не було з представників влади. На кожну машину з асфальтом повинен бути сертифікат. Обов’язковим є дотримання температурного режиму. Губернатор Савченко відреагував на це, пояснивши, що асфальт охолов через те, що його везли здалеку», – розповів місцевий житель Олександр Позігун, який одним із перших обурився недбалістю білоруських ремонтників.

За фактом неякісного виконання ремонту дорожнього покриття місцеві активісти звернулися до поліції. На даний момент роботи призупинено.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости