Экономика | Николаев, 28 Сентября, 2018

«НІБУЛОН» відкрив новий лабораторний корпус на терміналі в Миколаєві

Свежие новости: «НІБУЛОН» відкрив новий лабораторний корпус на терміналі в Миколаєві

Уже декілька років поспіль компанія демонструє рекордні показники з експорту зерна. Задля утримання лідируючих позицій, а також формування конкурентних переваг українського аграрного сектору на світовому ринку компанія розбудовує мережу перевантажувальних терміналів, модернізує та збільшує потужності власних підприємств.

Після введення в експлуатацію нового елеваторного комплексу з перевалки зернових та олійних культур у складі перевантажувального термінала у Миколаєві ємністю близько 43 тис. тонн компанія взялася за розширення потужностей виробничо-технологічної лабораторії. Зокрема було проведено реконструкцію інженерного корпусу, куди і  переміщено частину лабораторії, основне завдання якої – аналіз продукції, що приймається із залізничного, водного транспорту та відвантажується на експорт, а також контроль процесів сушіння та очищення зерна. Це, своєю чергою, підвищить не тільки швидкість приймання сільгосппродукції, а й ефективність експлуатації транспортних засобів, що її доставляють.

Спеціалістами підрядних організацій були проведені роботи з посилення конструкцій будівлі інженерного корпусу, а також заміни покрівлі.  На будівлі  застосована сучасна алюмінієва фасадна система,  високий ступінь теплоізоляції якої дозволяє підтримувати в приміщенні адекватний температурний режим без використання додаткових обігрівальних механізмів. Окрім того, алюміній характеризується довговічністю і високою витривалістю, стійкістю до різних погодних умов.  Також у будівлі змонтовано  ліфт на два поверхи.

Для укомплектування нової лабораторії придбано сучасне обладнання іноземного виробництва, а саме аналізатор якості зерна Infratec NOVA (Данія), молоткові млини Perten LM 3100, Perten ML 3300 (Швеція), пристрій для визначення глюкозинолатів INSTALAB 700 (США), сушильну шафу Memmert (Німеччина), дільники проб Seedburo Equipment Company (США), лабораторні ваги Axis (Польща). Варто зазначити, що згідно з оцінками міжнародних компаній, оснащення виробничо-технологічної лабораторії перевантажувального термінала, хіміко-технологічної лабораторії та виробничо-технологічних лабораторій структурних підрозділів компанії «НІБУЛОН» знаходиться на найвищому рівні.

До того ж, у новому лабораторному корпусі спеціально для представників сюрвеєрських компаній, які знаходяться на перевантажувальному терміналі для контролю продукції, що відвантажується на експорт, облаштовано окреме робоче місце, а також кімната для відпочинку.

Таким чином компанія створює найбільш сприятливі умови для розвитку українського аграрного ринку, адже підвищення продуктивності роботи підприємств, збільшення елеваторних потужностей забезпечить оперативну і якісну доставку зерна від виробника до покупця і своєчасне відвантаження сільгосппродукції на експорт, що тим самим підвищить статус України як надійного партнера на світовому ринку.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты