Экономика | Николаев, 20 Мая, 2018

«НІБУЛОН» відвідала делегація Міністерства сільського господарства США

Свежие новости: «НІБУЛОН» відвідала делегація Міністерства сільського господарства США

17 травня 2018 року підприємства компанії «НІБУЛОН» відвідала спеціаліст Міністерства сільського господарства США Шелбі Кінслі. Візит організовано закордонною сільськогосподарською службою Посольства США в Україні.

Представники Міністерства сільського господарства США щороку відвідують підприємства компанії «НІБУЛОН», як одного з лідерів галузі. Цього року метою приїзду стало ознайомлення з роботою перевантажувального термінала компанії у м. Миколаєві – важливої ланки зернової логістики в Україні.

На перевантажувальному терміналі пані Кінслі особисто зустрілась із заступником генерального директора компанії «НІБУЛОН» з логістики Сергієм Калкутіним та директором судноплавної компанії Олексієм Лаліним. Спеціаліст Міністерства сільського господарства США ознайомилась з роботою лабораторії перевантажувального термінала, де встановлене краще світове обладнання, зокрема і  виробництва США. Також у ході зустрічі пані Кінслі оглянула виробничі потужності підприємства, зокрема, наявну інфраструктуру об’єкта, і ознайомилася з ходом її розбудови протягом останніх років, моніторингом вантажопотоку та процедурою обробки вантажів.

Знайомлячись із зерновою інфраструктурою, не можливо було оминути флот – одну з найважливіших складових логістичної системи компанії «НІБУЛОН». Пані Кінслі піднялась на пришвартований біля причалу перевантажувального термінала буксир проекту 121М «Анатолій Ганькевич», де оглянула каюти, спустилася у машинне відділення, побувала у рубці.

Після цього делегація відвідала суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН», де сьогодні паралельно зі зведенням найсучаснішого в Україні флоту триває масштабна реконструкція потужностей підприємства.

Наприкінці  зустрічі  пані  Шелбі Кінслі поділилися своїми позитивними враженнями про український агропромисловий сектор.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты