Экономика | Николаев, 23 Июля, 2018

«НІБУЛОН» за власні кошти ремонтує дороги загального користування

Свежие новости: «НІБУЛОН» за власні кошти ремонтує дороги загального користування

У 2017/18 маркетинговому році частка вантажів компанії, транспортованих річкою, склала понад 50 %. Втім «НІБУЛОН», будучи соціально відповідальною компанією, не лише переорієнтовує свої вантажі на воду, розвантажуючи таким чином автошляхи на сотні тисяч вантажівок та заощаджуючи мільярди бюджетних коштів на їх ремонті, але й інвестує значні фінансові кошти у відновлення покриття доріг загального користування.

Зокрема в цьогорічних планах компанії ремонт дорожнього покриття в Миколаївській області (в самому місті та у Веселинівському, Доманівському районах), Полтавській (Гребінківський, Кременчуцький райони), Черкаській (Золотоніський, Чигиринський райони), Луганській (Старобільський район), Хмельницькій  (Кам'янець-Подільський район). Загалом у цьому році компанія «НІБУЛОН» планує витратити на ремонт дорожнього покриття в країні  понад 6 млн грн.

Найбільшу ділянку непридатного для експлуатації асфальтного  покриття з аварійною ямковістю було відремонтовано у Веселинівському районі, де знаходиться підприємство компанії – ТОВ «Колосівський елеватор». Тільки на цій ділянці дороги, дорожнє покриття якої не ремонтувалося більше 20 років, було нараховано 234 ями, розмір яких сягав 3 кв. м. Так,   упродовж квітня-червня  тут був здійснений ремонт  автомобільної дороги загального користування О150605 Миколаїв – Берізки – залізнична станція Колосівка довжиною в 3,1 км. Загальна вартість робіт, що виконувались за кошти ТОВ СП «НІБУЛОН» та під пильним наглядом фахівців компанії, становить майже 1,5 млн грн.

За фінансової підтримки компанії виконано і капітальний та місцями ямковий ремонт основної для руху вантажного автотранспорту дороги в с. Мар’янівка (Полтавська обл.), загальною площею близько 2000 кв. м. Погіршення технічного стану дороги місцевого значення спричинено утворенням деформацій на покритті після складних зимових погодних умов.  

У Кременчуку розпочато ремонт двох ділянок загальною площею близько 3300 кв. м автошляху, що знаходиться на балансі міської ради та належить до доріг загального користування. Загальна вартість робіт, що мають бути виконані до 1 вересня, становить понад 1,5 млн грн.

А у Чигирині, окрім ремонту більше ніж 1108 м2 об'їзної дороги,  силами співробітників філії проведено санітарну чистку дерев та кущів, які заважали безпечному проїзду автотранспорту, а також обкошування обочин косаркою (з відповідними дозвільними та погоджувальними документами згідно з вимогами чинного законодавства).

Всі роботи виконуються підрядними організаціями відповідно до всіх будівельних норм і правил.

Таким чином, «НІБУЛОН» впевнено втілює в життя соціально орієнтований, європейський вектор розвитку не лише компанії, а й країни, адже якісні дороги позитивно вплинуть на зростання вітчизняної економіки.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты