Экономика | Николаев, 28 Сентября, 2018

Олексій Савченко: «1 мільярд гривень на ремонт Н-14 – це перемога всієї свідомої громадськості»

Свежие новости: Олексій Савченко: «1 мільярд гривень на ремонт Н-14 – це перемога всієї свідомої громадськості»

Завдяки спільним зусиллям Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської обласної ради та народних депутатів України, у проекті Державного бюджету на 2019 рік закладено 1 млрд грн на ремонт дороги Н-14 Миколаїв – Кропивницький.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Олексій Савченко.

«Завдяки нашій об’єднуючій позиції, і тому, що проблема піднялася на загал, а не приховалася – гроші з траси Н-14 у нас ніхто не забрав. Вони залишаються у нас. Два дні тому Антимонопольний комітет скасував торги, і зараз ми знову виходимо на нові. Стосовно використання цих грошей, і чому все так сталося – хтось спекулював, хтось знову хотів показати, що влада щось не робить, не діє – хай собі граються. Ще у лютому місяці обласна державна адміністрація звернулася до всіх відповідних органів з листами, в яких чітко розписала і показала, що ці дороги не можуть бути збудовані, тому що не пройшла індексація по проектах, не пройшла експертиза, і якщо воно все повернеться в червні місяці, то це фактично неможливо буде зробити. З лютого місяця, фактично кожного місяця, ми надсилали такі листи. Для нас це не випадковість. Але обласна рада, обласні депутати, громада Миколаївщини, народні депутати, – усі хто розібрався в питанні, об’єднались. І ми не тільки відстояли, ми отримали окремою стрічкою мільярд в державному бюджеті наступного року на будівництво дороги Н-14», - прокоментував Олексій Савченко.

«Коли ми об’єднуємося, ми маємо силу перемагати. Це перемога всієї свідомої громадськості, яка розібралася що з дорогами. Тієї громадськості, яка повстала і яка законно, чітко довела свою позицію. Це перемога депутатів від Миколаївщини, депутатів обласної ради, всіх людей, які вийшли підтримати, і які були незгодні», - додав очільник Миколаївщини.

Крім того, очільник області звернув увагу, що він не стоїть осторонь розбудови доріг до курортів Миколаївщини. Так, на дорогу до Очаківщини вже заплановано на наступний рік 300 млн грн, аби люди мали змогу безперешкодно та комфортно діставатись до місць відпочинку.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты