Общество | Николаев, 25 Января, 2018

Олексій Савченко: «Хотів би, щоб ми згадали всіх тих хлопців, які виконують свій обов’язок, не шкодуючи свого життя"

Свежие новости: Олексій Савченко: «Хотів би, щоб ми згадали всіх тих хлопців, які виконують свій обов’язок, не шкодуючи свого життя

У четвер, 25 січня, у сесійній залі Миколаївської облради відбуваються збори керівного складу місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій щодо підбиття підсумків роботи у сфері цивільного захисту в 2017 році та визначення основних завдань у зазначеній сфері на 2018 рік.

«Хотів би, щоб ми згадали всіх тих хлопців, які виконують свій обов’язок, не шкодуючи свого життя, бо так складається, що кожна людина, яка сьогодні бере на себе відповідальність і здатна віддати життя – це Герой, це непереможна людина, це та людина, яка будує нашу державу, суспільство і свідомість», - звернувся до присутніх голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко.

Окремо очільник області відзначив роботу усіх органів та спецслужб у боротьбі з негодою, висловивши подяку за оперативність та злагодженість дій. Також Олексій Савченко відзначив рівень роботи у районах та містах області, згадавши усі виклики, які траплялися протягом року, що минув.

Зазначимо, що у ході зборів лунатимуть звіти керівників щодо проробленої діяльності та визначення пріоритетних завдань на 2018 рік.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости