Общество | Николаев, 2 Марта, 2018

Олексій Вадатурський – Людина року на водному транспорті

Свежие новости: Олексій Вадатурський – Людина року на водному транспорті

За підсумками «Національного морського рейтингу України 2017» у номінації «Людина року на водному транспорті 2017» перше місце з великим відривом посів Герой України, генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський.

«Це перший випадок в одинадцятирічній історії морських рейтингів, коли транспортна громадськість країни визнала безумовне лідерство на водному транспорті людини, основний бізнес якої пов'язаний з іншого галуззю», – зазначив голова оргкомітету Національного морського рейтингу України та директор видавництва «Порти України» Костянтин Ільницький.

Переможець у цій номінації визначався групою з 82 експертів. Кожен з них мав можливість назвати в будь-якому порядку три прізвища людей, гідних звання «Людина року» на водному транспорті України за підсумками 2017 року.

Олексія Вадатурського експерти відзначали передусім «за системний розвиток річкових перевезень і суднобудування в Україні»; за «залучення великих інвестицій в економіку України»; за «відкриття високотехнологічного перевантажувального термінала», за «невтомність у розвитку інфраструктури своєї компанії»; за «спуск на воду цілої низки суден буксирного і днопоглиблювального флоту, побудованих на заводі компанії «НІБУЛОН», і запуск річкових терміналів у Біленькому та Голій Пристані»; за «відстоювання інтересів Миколаївського регіону в центральних органах виконавчої влади в частині лібералізації правил плавання по БДЛК, днопоглиблення БДЛК і Південного Бугу». 

Як зазначив один з експертів, «Вадатурський увесь 2017 рік чітко дотримувався проголошених цілей, розвиваючи зерновий бізнес, суднобудування, флот компанії і річкові перевезення».

Нагадаємо, що компанія «НІБУЛОН» протягом багатьох років стає лауреатом Національного морського рейтингу України у таких номінаціях, як «Темпи росту», «Абсолютний ріст», «Відновлення флоту», «Золотий причал».

Успіх «НІБУЛОНа» – це унікальний випадок, коли аграрна компанія майже самотужки успішно відроджує річкове судноплавство та суднобудування в країні. Досягнення компанії є результатом багаторічної наполегливої праці, підтримки надійних партнерів та стратегічного бачення незмінного керівника – Олексія Вадатурського. 

Відзначимо, що суднобудівно-судноремонтний завод компанії «НІБУЛОН» –  чи не єдине в Україні підприємство, що сьогодні будує повнокомплектні судна. Практично кожного місяця на заводському сліпі на воду спускається нове судно. Підприємством проводиться реконструкція і модернізація наявних потужностей, після чого завод стане найсучаснішим в Україні і, без сумніву, одним із найкращих в Європі. Паралельно компанія розбудовує потужну річкову інфраструктуру, щороку вводячи в експлуатацію нові перевантажувальні термінали на Дніпрі та самостійно за власний кошт виконує днопоглиблювальні роботи. 

Сьогодні «НІБУЛОН» успішно здійснює водні вантажні перевезення. Зокрема за 2016/17 МР компанія транспортувала більше 2 тонн зернових та олійних культур. У планах компанії перевезення річкою й інших вантажів. Головна мета компанії – переорієнтувати зернові вантажі на воду та довести обсяги перевезень річковим транспортом до 4 млн тонн зерна й інших вантажів. Досягти цього показника планується впродовж 2-3 років. До того ж, «НІБУЛОН» серйозно націлений і на сегмент пасажирських річкових перевезень сучасними суднами. З травня 2017 р. компанія започаткувала річкові пасажирські перевезення власними швидкісними катерами на підводних крилах «НІБУЛОН-Експрес» по Дніпру та Південному Бугу. У 2017 році було перевезено більше 24 000 чоловік.

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты