Культура | 7 Сентября, 2018

Осінні хіти української музики

Свежие новости: Осінні хіти української музики

Українська мова дуже мелодійна та жвава, приємна слуху, справді солов’їна, а тому пісні, написані неї, сприймаються публікою дуже добре, їх хочеться слухати, запам’ятовувати та передавати з покоління в покоління. Для справжніх поціновувачів та патріотів своєї країни OLD FASHIONED RADIO підготувало неймовірні підбірки українських пісень, які можна прослухати за посиланням – https://ofr.fm/uk/stream/zemlya-uk/. Цієї осені для вас тільки найкращі хіти, які хочеться слухати знову і знову, кожен зі своєю історією створення та настроєм. Тож треки яких виконавців не сходять з вершини популярності?

Найкращі українські виконавці

Слава приходить до тих, хто дійсно її прагне і хто готовий боротись за своє щастя. Таким чином навіть не маючи професійної музичної освіти Арсен Мірзоян підкорює серця слухачів характерним тембром та манерою виконання пісень, написаних самостійно. Кожен рік його доробок збільшується, після участі в шоу «Голос країни» співак досягнув немалої популярності і встиг випустити 5 альбомів. Цієї осені у всіх на вустах останні хіти співака – «Не Магелан», «Ідіоти» та «Позич мені себе». Всі ці пісні увійшли до останнього альбому виконавця під назвою «Слова і Ноти», що вийшов 2017 року. Прослухати їх всі і навіть більше ви зможете на https://ofr.fm/.

Не менше шанувальників має і відома українська співачка Наталка Карпа, що здобула звання Заслуженої артистки України. Вона не тільки встигає виступати на сцені, записувати треки та знімати відео кліпи, але ще й встигає займатися продюсерською діяльність в власному центрі KARPARATION, що бере під опіку молодих талановитих виконавців. До початку осені у всіх на вустах такі її треки як «Солнцезалежна», «В обіймах» та «Все в твоїх руках». Ці ніжні мелодійні пісні точно розфарбують настрій слухачів своїм романтичним звучанням. Українські виконавці не перестають дивувати своїми талантами, а мі не перестаємо слухати їх записи та заряджатись позитивною енергією.

Цінуй українське!

Молоді українські артисти, що тільки починають свій шлях, викладаються на всі 100%, аби слухачі мали можливість прослуховувати нові цікаві треки, насолоджуватись приємним відпочинком з чашкою кави та під улюблену музику. Є що презентувати гурту Kadnay, що став фіналістом цьогорічного фіналу відбору на Євробачення.

Хлопці пишуть пісні жанру інді-поп, що з кожним роком набирає популярності на теренах нашої країни. Ви вже напевно чули їх пісні з назвою «Океан», «Fantasy» та «Empty Shades», а цієї осені великої популярності набрали треки «Відчуваю» та «Колискова», що ввійшли до останнього альбому групи.

Не відступає від цілі досягти популярності і київський гурт «Циферблат», хлопці активно дають інтерв’ю, з радістю діляться своїми маленькими перемогами та стараються зробити свої сингли максимально емоційними та знайомими кожному. Так, з року в рік доробок хлопців стає все більшим, після пісень «Відпусти» та «Аргентинське танго», слухачі зможуть зарядитись позитивом пісні «З тобою», і зробити це з задоволенням. Ще багато хітів очікують вас днем та вночі, для того, аби зарядити енергією зранку і на весь день, прикрасити прохолодні осінні вечори і просто підтримати гарний настрій, адже життя продовжується і воно чудове.

Українські виконавці знають, що полюбляють слухати їх співвітчизники, що бере за душу та зігріває серце. Серед хітів цієї осені обов’язковому прослуховуванню підлягають Дахабраха – Монах, Akapulko – Знайома Річ, Євген Рогачевський – Сам, та інші не менш цікаві та мелодійні треки. Цікавтесь новинками та пізнавайте безкрайні простори вітчизняної творчості, адже молоді та талановиті виконавці стараються саме для вас, любих слухачів. Українські пісні благородні та милозвучні, тож чому ж не послухати їх цієї осені?

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты