Политика | Вознесенск, 26 Сентября, 2017

Перший тестовий тиждень успішно пройдено

Свежие новости: Перший тестовий тиждень успішно пройдено

Минув перший робочий тиждень тестового режиму картки вознесенця в громадському транспорті на маршруті «Ринок-Лікарня» та «Лікарня-Ринок», який було розпочато 20 вересня.

26 вересня міський голова Віталій Луков провів нараду з учасниками робочої групи, під час якої було підбито перші підсумки. За даними моніторингу Управління соціального захисту населення, в перший день, 20 вересня, було перевезено 111 пасажирів з карткою вознесенця,  найвищий показник було зафіксовано 22 вересня -149 чоловік. Перший тестовий тиждень показав, що в середньому на день  перевозиться 132 пасажири – власники карток, серед яких як пенсіонери, так й інші пільгові категорії.

Головний лікар КУ «Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна Дяченко поінформувала, що вже надруковано 12 224 екземплярів, станом на 25 вересня роздано 8 514 карток.

Тестування картки відбулося в нормальному режимі. Розуміючи, що до нововведення громадянам потрібно було звикнути, впродовж перших тестових днів водії йшли назустріч місцевим мешканцям, й продовжували обілечувати вознесенських пенсіонерів без карток за старим тарифом – 3 гривні. За цей час значно зросла кількість тих, хто отримав картку у свого сімейного лікаря.

Звертаємо увагу пенсіонерів на те, що з 2 жовтня винятків не буде! Пільгове перевезення пенсіонерів м. Вознесенська на маршруті «Ринок-Лікарня»  та «Лікарня-Ринок» буде здійснюватись (відповідно до рішень Виконавчого комітетувід 18 вересня 2017 року № 323, № 326) за такими умовами:

Вартість проїзду за наявності картки вознесенця2 гривні, без картки – 5 гривень!

Вартість проїзду для інших категорій населення залишається незмінною - 5 гривень.

Для всіх інших пільгових категорій, які раніше безкоштовно їздили у міському транспорті, умови проїзду (за наявності посвідчення!) залишаються незмінними.

Наполегливо просимо, не гаяти часу, звертатись до своїх сімейних лікарів та отримати «Картку вознесенця» безкоштовно!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты