Криминал | 13 Марта, 2018

Під Києвом дві дівчини побили жінку ногами та відібрали у неї 230 тисяч

Свежие новости: Під Києвом дві дівчини побили жінку ногами та відібрали у неї 230 тисяч

У Фастові поблизу столиці дві дівчини, одна з яких неповнолітня, напали на жінку, викравши у неї значну суму готівки.

Як повідомили у прокуратурі, дівчата з корисливих мотивів почали штовхати жінку, а після того як потерпіла впала на землю почали завдавати їй удари ногами. Під час побиття одна з дівчат вихопила сумочку потерпілої в якій знаходились грошові кошти та мобільний телефон на загальну суму понад 230 тисяч гривень.

 

Після цього дівчата сіли в автомобіль, в якому їх чекали двоє хлопців, та залишили місце вчинення злочину. Викрадені кошти зловмисники поділили між собою.

Згідно з повідомленням, дії хлопців кваліфікували за ч. 1 ст. 396 (приховування злочину) та ст. 198 (заздалегідь не обіцяне отримання, зберігання та збут майна, завідомо одержаного злочинним шляхом за відсутності ознак легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом) КК України.

Обвинувачені повністю визнали свою вину у інкримінованих злочинах, обвинувальні акти разом з угодами про визнання винуватості направлено до суду для розгляду по суті.

Обвинувальні акти стосовно дівчат затверджено та скеровано до суду, зловмисницям загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты