Политика | Южноукраинск, 7 Марта, 2018

Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою

Свежие новости: Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою

Підприємці Южноукраїнська, які здійснюють торгівлю на одному з ринків міста, а саме на так званому «Критому ринку», звернулися до місцевого депутата з листом.

Про це сайту «Маю право» повідомила прес-служба депутата Южноукраїнської міської ради Еріка Григоряна.

В зверненні мова йде про необґрунтоване підвищення плати за торгове місце – на 42 %, порівняно з попереднім періодом. Таке підвищення було здійснене новим «господарем» на ринку  - ТОВ «Гранд Інвест Сервіс», який змушує підприємців переукладати договори оренди.

 

Вказане підприємство виграло «інвестиційний конкурс» та стало офіційним інвестором «критого ринку»  відповідно до укладених договорів. 

ТОВ «Гранд Інвест Сервіс» зобов’язалося  здійснити реконструкцію будівлі ринку та отримало за це його в довгострокову оренду. Але інвестиційний договір не передбачав збереження оренди  та її розміру для підприємців, які орендували там торгівельні місця. Вони, як і саме комунальне підприємство «Критий ринок», яке раніше опікувалося цим ринком, не приймали жодної участі в обговоренні умов інвестиційного договору, та жодним чином не можуть вплинути на «цінову політику»  інвестора.

Це змушує підприємців шукати нові місця для торгівлі, в тому числі на інших ринках міста. Виникає запитання, для чого ж реконструювати ринок, де ніхто не буде торгувати? Та ще й прокладати дорогу до нього від траси за бюджетні кошти.

Читайте также: Инвестиции или переход в частные руки? Что ждёт «Южноукраинский Крытый рынок» в будущем?

«Я маю намір вивчити ті проблемні питання, які викладені в зверненні до мене як до депутата. Тому, що інтереси підприємців, які платять  податки до місцевого бюджету, але не мають доступних та належних умов для роботи на ринку, повинні враховуватися підприємством-інвестором. А міська влада, яка уклала  договір з таким підприємством повинна контролювати весь час, чи не порушує він не тільки умови договору, а й права інших осіб. Мною будуть направлені відповідні звернення з метою перевірки  умов укладення цих договорів та договорів оренди землі, на яку очевидно претендує інвестор», - прокоментував звернення депутат Ерік Григорян.

Читайте также: «Южноукраинск раздаётся по кусочкам так называемым «инвесторам», - депутат горсовета Григорян по поводу инвестиционных проектов

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты