Общество | Николаев, 6 Июля, 2018

"Пишаюсь прикладами роботи наших поліцейських", - Олексій Савченко

Свежие новости:

У п’ятницю, 6 липня, у Миколаєві відзначили третю річницю створення Національної поліції України. На урочистостях біля меморіалу героям-ольшанцям  миколаївських поліцейських привітали керівники області та міста, почесні гості, городяни. 

«Українські поліцейські з гідністю протидіють злочинності, захищають демократичні свободи та громадянські права українців. Виклик на «102» - це не просто телефонне повідомлення, це Крик про допомогу. Я пишаюсь тими прикладами роботи наших поліцейських, коли вони рятували дітей, затримували озброєних злочинців, недопускали випадків самогубств, відвертали небезпеку можливості убивств та каліцтв. Для вас слова «Служу Українському народу» наповнені не тільки словами Присяги, але й власної гідності та патріотизму», - зазначив голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.  

З нагоди свята відбулося вручення відзнак, нагород та грамот найкращим працівникам поліції.  

Подяки голови Миколаївської обласної державної адміністрації з нагоди професійного свята отримали: підполковник поліції Алла Сігунцова, майор поліції Сергій Аркуша, майор поліції  Надія Івко, майор поліції Тетяна Руснакова, капітан поліції Сергій Володін, старший лейтенант поліції Олег Шахов, лейтенант поліції Віталій Савченко, колективи «Южный патруль» та оркестр Головного управління Нацполіції в Миколаївській області.

Наприкінці заходу всі присутні могли подивитись показові виступи спецпідрозділів поліції. 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты