Общество | Южноукраинск, 24 Июля, 2017

Після закінчення поточного ремонту другий енергоблок Южно-Української АЕС підключено до енергосистеми України

Свежие новости: Після закінчення поточного ремонту другий енергоблок Южно-Української АЕС підключено до енергосистеми України

22 липня 2017 року о 8 годині 02 хвилини другий енергоблок Южно-Української АЕС підключено до енергосистеми України після закінчення поточного ремонту.

Обладнання третього енергоблока ЮУАЕС працює в заданому режимі. На першому енергоблоці триває капітальний планово-попереджувальний ремонт.

Радіаційний стан на атомній станції відповідає нормам безпеки. Радіаційній фон на промисловому майданчику перебуває на рівні природних фонових значень, які було заміряно до пуску АЕС. На 24 липня 2017 року він складає 0,1 мкЗв/год. Викиди та скиди радіоактивних речовин в навколишнє середовище не перевищують встановлених допустимих значень.

Оперативну інформацію про роботу Южно-Української АЕС цілодобово можна отримати за телефоном-автовідповідачем №(05136) 2-29-93.

Управління інформації та  громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

 

Источник: http://voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости