Криминал | Вознесенск, 16 Мая, 2018

Поліцейські розкрили пограбування жінки у м. Вознесенську

Свежие новости: Поліцейські розкрили пограбування жінки у м. Вознесенську

До Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулася 54-річна жінка, яка повідомила, що 11 травня близько 17:00 год. вона знаходилася по пров. Радомському у м. Вознесенськ, коли зненацька до неї підбіг невідомий та зірвав із шиї золотий ланцюжок з підвіскою, після чого зник у невідомому напрямі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Отримавши опис зовнішності зловмисника, оперуповноважені Вознесенського відділу поліції вже через декілька днів встановили особу нападника та затримали його. Ним виявився 25-річний чоловік, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Награбоване грабіжник встиг реалізувати, а гроші витратити. Наразі правоохоронці вживають заходів задля повернення власниці її ювелірних виробів.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. За узгодженням із місцевою прокуратурою 25-річному чоловікові повідомлено про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости