Общество | Николаев, 18 Декабря, 2018

Поліцейські розповіли підліткам, як розпізнати та справлятися з суїцидальними проявами

Свежие новости: Поліцейські розповіли підліткам, як розпізнати та справлятися з суїцидальними проявами

Співробітники ювенальної превенції Заводського відділу поліції спілкувались з учнями 8-х класів Миколаївської загальноосвітньої школи № 52.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Під час зустрічі поліцейські звернули увагу підлітків на важливості толерантного ставлення один до одного, неприпустимості жорстокого поводження та приниження гідності, пояснюючи на прикладах, до яких непоправних наслідків може призвести така поведінка.

Наголосили на негативному впливі на психіку неповнолітніх соціальних мереж та неприпустимості шкільного булінгу. Надали рекомендації, як не стати жертвою насильства, як запобігати і вирішувати конфлікти, не порушуючи при цьому честь і гідність кожного залученого у цей конфлікт, наголосивши, що ні в якому разі не можна замовчувати випадки фізичного або психологічного терору з боку однолітків.

Пам’ятайте, з будь-якої складної або незрозумілої ситуації вихід є, важливо не залишатись з нею наодинці, а, не соромлячись, звернутись до шкільного психолога, вчителя, батьків або телефонувати у поліцію на 102, - зазначив старший інспектор ювенальної превенції майор поліції Дмитро Петровський.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты