Общество | Николаев, 12 Мая, 2018

Поліція та миколаївці – за життя без насильства!

Свежие новости: Поліція та миколаївці – за життя без насильства!

Саме під таким гаслом сьогодні, 11 травня, співробітники Центрального відділу поліції провели у Миколаєві акцію із запобігання та протидії домашньому насильству.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Куди звернутись по допомогу, що робити, якщо потерпаєш від знущань рідних та близьких людей, яке законодавством передбачено покарання кривдникам – усе це розповідали миколаївцям поліцейські, роздаючи методичні рекомендації з контактною інформацією спеціально уповноважених органів та установ, які завжди готові надати невідкладну допомогу тим, хто її потребує.

Якщо ви стали жертвою або свідком домашнього насильства, не терпіть, не зволікайте - телефонуйте на Національну «гарячу» лінію з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації 0-800-500-335 або 116 123 (для дзвінків з мобільного) цілодобово та безкоштовно. У разі вчинення насильства або його загрози звертайтесь до поліції за номером спецлінії 102. Вам обов’язково допоможуть!

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты