Политика | 4 Апреля, 2017

Порошенко і Тимошенко - сіамські близнюки, - Ляшко

Свежие новости: Порошенко і Тимошенко - сіамські близнюки, - Ляшко

На своїй сторінці в Facebook Олег Ляшко написав: 

"Президент Порошенко знову заявляє про "досягнення" - Євросоюз виділив 600 мільйонів євро. За цей кредит влада зобов'язалася скасувати наш мораторій на вивезення необробленого лісу кругляку, в результаті чого десятки тисяч українців втратять роботу. Учора МВФ виділив 1 мільярд доларів в обмін на продаж нашої землі і підвищення пенсійного віку. 

Від таких "досягнень" влади голова йде обертом. Набиратися кредитів, щоб утриматися при владі, за які українці розплачуються своїм майбутнім - це величезний обман і гріх!! Пане Президенте, звітуйте не про набрані кредити, а про кількість створених нових робочих місць для українців, про зменшення рівня бідності в Україні. Ваша візантійська політика корупційних договорняків з олігархами, ваша жадоба грошей, ваша нечесність до українців - такі ж риси у вашої колишньої партнерши Тимошенко, ви з нею сіамські близнюки!! Українці заслуговують на іншого Президента України."

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости