Политика | Вознесенск, 5 Октября, 2018

Проблема з пасовищем і опікунством - відбувся офіційний прийом міського голови Вознесенська

Свежие новости: Проблема з пасовищем і опікунством - відбувся офіційний прийом міського голови Вознесенська

4 жовтня на офіційний прийом міського голови Віталія Лукова завітало дев’ять мешканців територіальної громади.

Мешканці мікрорайону Болгарка звернулися до очільника з проблемою випасу великої рогатої худоби. Раніше люди випасали худобу на пустирі понад річкою, що за містом. Зараз же власник землі, котрий знаходиться по сусідству з пустирем, зорав це пасовище. В процесі розмови було виявлено, що вищезгадана земельна ділянка не належить Вознесенській ОТГ, але й власнику сусідньої земельної ділянки навряд чи надавався дозвіл на обробку землі. Тому Віталій Луков надав доручення своєму заступнику задля вирішення цього питання створити комісію за участю працівників поліції.

Громадянка Російської федерації, матір якої проживає в Вознесенську, звернулася до міського голови по допомогу в прискоренні прийняття рішення щодо опікунства над матір’ю. За словами жінки, її мати не в змозі проживати самостійно й потребує постійного догляду, тому вона бажає перевезти матір до себе на постійне проживання. Громадянка РФ має залишити країну до зимового періоду, тому просить не затримувати прийняття відповідних рішень міською владою. Очільник громади запевнив, що ніяких штучних затримок щодо оформлення відповідних документів на опікунство не буде. Крім того, документ жінка може отримати безпосередньо в день прийняття рішення.

Інші звернення стосувалися питань благоустрою, житлових та побутових проблем.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости