Общество | Николаев, 8 Мая, 2018

Продовжуються роботи з відновлення дорожнього покриття на ключових трасах Миколаївщини

Свежие новости: Продовжуються роботи з відновлення дорожнього покриття на ключових трасах Миколаївщини

Продовжуються роботи з відновлення дорожнього покриття на ключових трасах  Миколаївської області. Про це повідомив заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи на своїй сторінці у Facebook.

«7 квітня миколаївські дорожні служби активізували роботи на ділянках по всій протяжності траси Н-24 (Благовіщенське - Вознесенськ - Миколаїв). Зокрема, виконується ямковий та дрібний поточний ремонт (картами) в районі Нової Одеси і Троїцького моста», - резюмував заступник голови ОДА.

Наразі тривають дорожні роботи в районі м.Вознесенськ та на відрізку траси між містами Первомайськ і Южноукраїнськ.

«Керівник Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Андрій Максименко знаходиться безпосередньо на місці проведення робіт», - зазначив Валентин Гайдаржи.

Також, згідно з оновленого облдержадміністрацією та Службою автодоріг плану-графіка проведення щоденних робіт на дорогах Миколаївської області, на трасі державного значення Н-11 «Миколаїв-Дніпро» тривають роботи з проведення «регенерації». Паралельно з цим було відібрано матеріали для проведення лабораторної експертизи якості матеріалу.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости