Общество | Южноукраинск, 9 Марта, 2018

Проект інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері теплопостачання на 2018 рік

Свежие новости: Проект інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері теплопостачання на 2018 рік

ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» у рамках провадження господарської діяльності в сфері теплопостачання розробляє інвестиційну програму на 2018 рік, яка спрямована на зниження  витрат, зменшення втрат ресурсів, поліпшення умов транспортування теплової енергії, а також підвищення надійності її постачання населенню міста-супутника та стороннім споживачам.

Згідно з Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України від 14.12.2012 №630, з метою отримання пропозицій та зауважень ВП ЮУАЕС ДП «НАЕК «Енергоатом» виносить на розгляд проект інвестиційної програми у сфері теплопостачання на 2018 рік.

Проект заходів інвестиційної програми розміщено на офіційному веб-сайті ВП ЮУАЕС за посиланням https://www.sunpp.mk.ua/uk/info/official_info (розділ «Діяльність», вкладка «Офіційна інформація», Проект інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері теплопостачання на 2018 рік).

Усі пропозиції та зауваження щодо заходів інвестиційної програми просимо надавати на поштову адресу управління капітального будівництва ВП ЮУАЕС (м.Южноукраїнськ, Миколаївська обл., 55000) та на електронну адресу: [email protected].

При поданні пропозицій та зауважень у темі листа необхідно зазначити: «Розгляд проекту інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері теплопостачання на 2018 рік», а також вказати свої контактні дані (прізвище, ім'я та по батькові, контактний телефон/факс, e-mail).

Пропозиції та зауваження приймаються протягом 14 календарних днів від дати публікації.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости