Криминал | Новая Одесса, 23 Января, 2018

Прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно голови Новоодеської райради

Свежие новости: Прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно голови Новоодеської райради Прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно голови Новоодеської райради

Прокуратурою Миколаївської області скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за обвинуваченням голови Новоодеської районної ради Юрія Іпатенко у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.368 та ч.2 ст.350 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди; умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень службовій особі та громадянину, який виконує громадський обов’язок, у зв’язку з його службовою та громадською діяльністю).  

Санкції статей передбачають покарання до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

За даними слідства, 16 серпня 2017 року працівниками прокуратури, управління Служби безпеки та Національної поліції в області Юрія Іпатенко було затримано під час одержання першого траншу неправомірної вигоди у сумі 45 000 гривень, які він вимагав від керівництва будівельної компанії десяту частину від майже мільйона гривень, виділених з районного бюджету на капітальний ремонт об’єкту комунальної власності.

Окрім того, 27 липня під час проведення чотирнадцятої позачергової сесії обласної ради сьомого скликання Миколаївської обласної ради підозрюваний будучи незгідним з службовою та громадською позицією з депутата від фракції «УКРОП» Віктора Сторчеуса  у ході конфлікту вдарив останнього кулаком в обличчя, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

 

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости