Политика | Вознесенск, 4 Сентября, 2018

Проти всіх: Лівік розсварився не лише із владою Вознесенська, а й з губернатором і колегою

Свежие новости: Проти всіх: Лівік розсварився не лише із владою Вознесенська, а й з губернатором і колегою

Поведінка і репутація народного депутата Лівіка завжди були далекими від ідеалу, а останнім часом Олександр Петрович ображається на всіх, хто не потурає його примхам.

Як повідомлялося раніше, на сесії Вознесенської міської ради, яка відбулася 31 серпня, нардеп дозволив собі недоречні звинувачення міської влади і заявив про відмову сприяти фінансуванню будівництва сонячної електростанції, хоча раніше активно його лобіював.

Коли ж мер Віталій Луков і більшість депутатів резонно вирішили приєднати КП «Альтен» до водоканалу, Лівік їх звинуватив у зриві його ініціативи. Більш того, поскаржився голові Миколаївської облдержадміністрації Олексію Савченку. Втім, розібравшись у ситуації, губернатор прийняв сторону влади Вознесенська.

Такий поворот неабияк зачепив безмежне самолюбство Лівіка. Так, на одному з обласних сайтів з’явилася стаття, де нардеп позиціонує себе найкращим фахівцем у сфері альтернативної енергетики. Натомість Савченка він виставив повністю некомпетентним чиновником та ще й поклав вину у зриві тендера.

На вже згаданій сесії куратор Лівіка Давид Макар’ян погодився на політичний компроміс з мером Вознесенська. Так, було досягнуто домовленості, щоб у січні повернутися до питання поновлення комунального підприємства, яке займатиметься організацією будівництва сонячної електростанції. Натомість виділена 20-мільйонна субвенція піде на медичне обладнання і витратні матеріали для лікарні, а також на сміттєвоз та автовишку. Більш того, Макар’ян погодився залучити додаткові кошти на сонячну електростанцію. Однак Лівік проявив безглузду впертість, істерично заявивши, що не буде сприяти виділенню грошей з держбюджету для Вознесенська.

Очевидно, між колегами пробігла чорна кішка. Можна спрогнозувати, що з таким деструктивним підходом незабаром Лівік звинуватить навіть президента, адже той також прийняв сторону влади Вознесенська. Цілком вірогідно, що наступним об’єктом критики від нардепа стане голова Бузько-Таборівської ОТГ, який фактично спростував заяви про бажання взяти в оренду землю під будівництво сонячної електростанції.

Читайте також: Нардеп Лівік відмовився від будівництва сонячної електростанції у Вознесенську, яке раніше активно лобіював

Проект Лівіка закривається, Макар’ян будувати відмовляється?

«Проекты» нардепа Ливика: от биогазовых установок до солнечных электростанций

"Завтра Ливик не подпишется под каждым своим словом", - мэр Вознесенска Виталий Луков

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты