Политика | 17 Июля, 2016

Против меня девять уголовных дел, но власть боится их расследовать, - Парасюк

Свежие новости: Против меня девять уголовных дел, но власть боится их расследовать, - Парасюк

«Проти мене є дев’ять кримінальних справ.  Оце Луценко, з Геращенко і Порошенко вибудували таку систему, що не можуть Парасюка покарати. Зібрались професіонали і бояться. Бо для Парасюка відкриється інформаційний привід — будуть допити, після них будуть журналісти, я буду говорити. Якщо ви за справедливіть — доведіть справу до кінця, поміряємось силами, я не ухиляюсь від відповідальності», — заявил депутат  в эфире ток-шоу Наташи Влащенко Люди. Hard Talk LIVE.

«Я ще два місяці казав: Або закривайте справи, або продовжуйте розслідування. Той же Пісний, який відновлює свої позиції на Західній Україні, супер-друг Луценка, ставить своїх родичів куди тільки можна з благословення Юрія Віталійовича. Вони розуміють, що, якщо поновити цю справу, то його персона вийде нагору. А такі люди не люблять шуму, бо вони тоді не можуть займатись контрабандою, продажем посад, незаконним видобутком бурштину», — отметил Владимир Парасюк.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты