Общество | Вознесенск, 21 Марта, 2019

Проведено огляд будинків сімейного типу на території Вознесенської громади

Свежие новости: Проведено огляд будинків сімейного типу на території Вознесенської громади

У зв’язку з трагічними подіями, які сталися 20 березня в будинку сімейного типу в с. Шевченкове Вітовського району, міський голова Віталій Луков дав доручення відвідати будинки сімейного типу Вознесенської громади та провести роз’яснювальні бесіди щодо недопущення повторення подібних трагедій.

Заступник міського голови Юрій Путій передав кожній сім’ї по 2 нових вогнегасника та тематичні друковані пам’ятки. Також батькам було наголошено на важливості проведення з дітьми виховної роботи щодо поводження з вогнем.

Головний інспектор 12 державної пожежно-рятувальної частини Артем Риженко провів огляд будинків, ознайомив домочадців із правилами гасіння пожежі в житловому приміщенні, користування газо- та електроприладами, визначив місця для розміщення вогнегасників тощо.

Шановні вознесенці! Просимо дотримуватися всіх необхідних правил у власних домогосподарствах та не залишати малолітніх дітей без нагляду задля уникнення будь-якої надзвичайної ситуації!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости