Общество | 18 Марта, 2018

Проїзд автодорогами держзначення Миколаївської області забезпечено

Свежие новости: Проїзд автодорогами держзначення Миколаївської області забезпечено Проїзд автодорогами держзначення Миколаївської області забезпечено

Сьогодні по всій території Миколаївської області ,як і прогнозували синоптики, спостерігається суттєве ускладнення погодних умов. Станом на 13:00 год температура повітря від 5 до 7 градусів морозу, випадання опадів у вигляді снігової крупи, снігу, місцями ожеледиця, швидкість вітру 7-10 м/с.

На дорогах загального користування державного значення Миколаївської області безперервно працює снігоприбиральна та посипальна техніка. Допрожнє покриття обробляється протиожеледними матеріалами.

Проїзд дорогами загального користування державного значення ЗАБЕЗПЕЧЕНО.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області додатково звертається до водіїв з проханням бути уважними, дотримуватись правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму, не перешкоджати роботі спецтехніки. Закликаємо - по можливості утриматись від поїздок автотранспортом на час негоди.

Також нагадуємо, при виникненні надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування Миколаївської області, негайно повідомити оператора диспетчерської служби за тел.:

(0512) 56-41-16

(067) 512-65-41

(068) 886-88-00

За інформацією САД у Миколаївській області

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости