Общество | Николаев, 24 Января, 2018

Пункти обігріву мають бути забезпечені усім необхідним та працювати в цілодобовому режимі, - Валентин Гайдаржи

Свежие новости: Пункти обігріву мають бути забезпечені усім необхідним та працювати в цілодобовому режимі, - Валентин Гайдаржи

У середу, 24 січня, в кризовому центрі ГУ ДСНС України у Миколаївській області під керівництвом заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи в режимі відеоселекторної наради відбулось чергове засідання штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення в зимовий період 2018 року та реагування на ускладнення погодних умов.

Представники районних державних адміністрацій доповіли про ситуацію на ввірених територіях. В свою чергу, члени штабу довели до відома інформацію про стан ситуації з негодою та вжиті заходи з вечора минулої доби до сьогодні. Відповідно до усіх доповідей локальних відключень газу, світла та води об’єктів соціальної сфери  пов’язаних з негодою - немає.

Валентин Гайдаржи зазначив, що у найближчі дні, крім зниження температури до -10, -15, прогноз погоди сильних опадів не обіцяє. «Штормове попередження торкнулося Миколаївщину, але не в тих масштабах, як в сусідніх областях. З поставленими завданнями всі служби впоралися», - відмітив заступник голови ОДА.

Валентин Гайдаржи наголосив, що «зараз йде зниження температури, тому кожен голова міста та райдержадміністрації має особисто перевірити забезпеченість усім необхідним пунктів обігріву, які мають працювати в цілодобовому режимі» та окремо зазначив, щоб усі голови міст, РДА та служби були готовими до можливих різких змін погоди та вчасно зреагувати на них.

Інформацію щодо місць розташування стаціонарних пунктів обігріву в населених пунктах Миколаївської області на зимовий період 2017/18 року можна знайти за ПОСИЛАННЯМ.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты