Политика | Николаев, 21 Ноября, 2018

“Разом з бізнесом нам вдалося на наступні три роки напрацювати інвестиційний кейс на суму інвестицій понад 40 млн грн”, - Олексій Савченко

Свежие новости: “Разом з бізнесом нам вдалося на наступні три роки напрацювати інвестиційний кейс на суму інвестицій понад 40 млн грн”, - Олексій Савченко

 

За останні два роки Миколаївщина довела, що покращення інвестиційного клімату дозволяє залучати не лише приватні інвестиції, а й ефективно використовувати такий ресурс, як публічні фінанси.

Про це під час свого виступу на ІV Миколаївському економічному форумі заявив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко.

“За рахунок ефективного використання публічних коштів протягом цих двох років нам вдалося реалізувати більше 2,5 тисяч інвестиційних проектів на загальну суму більше 2 млн грн”, - заявив голова Миколаївської ОДА.

Окрім того, Олексій Савченко підкреслив, що завдяки унікальному каналу комунікації з місцевим бізнесом, який запровадила Миколаївська ОДА, вдалося напрацювати суттєвий інвестиційний кейс на майбутнє.

“Ми системно спілкуємося і радимося з усіма найбільшими підприємствами у кожній галузі, щоб розуміти чим саме обласна влада може допомогти в реалізації їхніх подальших планів та потужних інвестпроектів. Де потрібно – одразу долучаємося, щоб спростити процес для інвестора. Таким чином, нам разом з бізнесом вдалося напрацювати інвестиційний кейс із 50-ти проектів на загальну суму інвестицій понад 40 млн грн на наступні три роки”, - пояснив голова Миколаївської обласної державної адміністрації.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости