Экономика | Южноукраинск, 26 Февраля, 2018

Роботодавцям Южноукраїнська компенсували 135 000 гривень єдиного внеску за працевлаштування безробітних

Свежие новости: Роботодавцям Южноукраїнська компенсували 135 000 гривень єдиного внеску за працевлаштування безробітних

Протягом 2017 року Южноукраїнський міський центр зайнятості компенсував роботодавцям витрати на сплату єдиного внеску (ЄВ) на суму 135 тис. грн. за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Так, компенсацію ЄВ отримали 13 роботодавців за 31 працевлаштованого громадянина з числа зареєстрованих безробітних.

Про це повідомляє Южноукраїнський міський центр зайнятості.

Компенсація ЄВ – це спосіб стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць та працевлаштування на них безробітних громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці.

Право на компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування також мають роботодавці, які є суб’єктами малого підприємництва та які працевлаштували безробітних на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності строком не менше ніж на два роки за направленням служби зайнятості.

Компенсація виплачується протягом одного року з дня працевлаштування особи.

Нагадаємо: Об’єднання співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ), які, окрім голови правління і бухгалтера, мають штатних найманих працівників, що займаються обслуговуванням будинку (двірники, електрики, сантехніки або ін.), також мають право на отримання компенсації ЄВ.

З питань отриманням компенсації ЄВ звертайтеся до Южноукраїнського міського центру зайнятості.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты