Политика | 8 Октября, 2017

Розкрито зухвалу аферу в Верховній Раді

Свежие новости: Розкрито зухвалу аферу в Верховній Раді

Нардепи розповіли, як спікер Верховної Ради України Андрій Парубій порушив закон країни

Зокрема, як повідомляє міжфракційна група “Єврооптимісти”, сталося це під час вчорашнього засідання Верховної Ради.

“У п’ятницю Андрій Парубій необґрунтовано завчасно закрив засідання, а також підписав законопроект 7164 відразу після його прийняття, порушивши процедури, закладені в регламенті та імперативні норми про терміни”, – йдеться в повідомленні групи в Facebook.

За словами групи, згідно з регламентом, спікер ВР підписує поданий на підпис закон не раніше двох і не пізніше п’яти днів з дня її подання.

Тому, як заявляють депутати, підписуючи закон в день його прийняття, Парубій обмежив право народних обранців у дводенний термін звернутися до голови ВР з обґрунтованою пропозицією про внесення уточнень до прийнятого закону.

“На нашу думку, такі грубі порушення регламенту нівелюють та підтривають довіру до вищого законодавчого органу і є неприпустимими. Саме тому, ми вимагаємо від регламентного комітету принципово поставитися до порушення регламенту та вжити всі необхідні заходи передбачені законодавством, – зазначила група.

 

Источник: Politeka

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты