Экономика | Вознесенск, 31 Марта, 2017

Розпочато державний фінансовий аудит бюджету м. Вознесенська

Свежие новости: Розпочато державний фінансовий аудит бюджету м. Вознесенська

Відповідно до плану контрольно-ревізійної роботи Південного офісу Держаудитслужби на І квартал 2017 року, з 30 березня по 30 травня 2017 року буде проводитись державний фінансовий аудит виконання бюджету міста Вознесенська за період з 01.01.2014 по 01.03.2017 року.

Метою проведення аудиту є перевірка та аналіз фактичного виконання місцевого бюджету, ефективності використання комунальних коштів, майна та інших активів, достовірності фінансової звітності, функціонування системи внутрішнього контролю.

31 березня у малій залі Виконавчого комітету відбулась перша робоча зустріч міського голови В.Д. Лукова та головних розпорядників бюджетних коштів з  начальником управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаїській області Д.Т. Яковлєвим  та начальником відділу контролю в органах влади, оборони, правоохоронних органах та за місцевими бюджетами А.М. Радом.

Перший етап аудиту – збір аналітичних, статистичних і звітних даних шляхом запитів. З метою здійснення дієвої співпраці під час проведення державного фінансового аудиту, Д.Т. Яковлєв  запропонував визначитись з переліком посадових осіб,які володіють станом справ з питань використання земель, комунального майна, фінансових та інших питань, що відносяться до повноважень міської ради в питаннях формування та виконання бюджету.

Міський голова пообіцяв аудиторам повну співпрацю з боку органів місцевого самоврядування та створення усіх необхідних умов для їх ефективної роботи, а також ініціював проведення аудиту послуг з водопостачання та водовідведення в м. Вознесенську, для того, щоб знайти можливість знизити тариф на водовідведення, затверджений НКРЕКП, та оптимізувати роботу комунальних підприємств.

Результати аудиту будуть відомі за два місяці.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты