Криминал | Николаев, 19 Марта, 2018

Розслідування справи про загибель в.о. директора Миколаївського аеропорту перебуває на особистому контролі начальника Нацполіції в області

Свежие новости: Розслідування справи про загибель в.о. директора Миколаївського аеропорту перебуває на особистому контролі начальника Нацполіції в області

Справу про загибель в.о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт", колишнього військового льотчика, ветерана АТО Владислава Волошина спрямовано до слідчого управління Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області для повного розслідування.

"Головне управління Національної поліції в Миколаївській області висловлює щирі співчуття родині в.о. генерального директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислава Волошина і зазначає, що розслідування цієї справи перебуває під особистим контролем начальника ГУНП в Миколаївській області, генерала поліції третього рангу Юрія Мороза", - повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області на своїй сторінці в "Фейсбуці" в понеділок.

З метою повного і неупередженого розслідування справу спрямовано до слідчого управління ГУНП України в Миколаївській області. Будуть розглянуті всі можливі версії і з'ясовані причини того, що могло стати причиною трагедії.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Проводяться слідчі дії.

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко висловив обурення тим, що після загибелі В.Волошина почали поширювати різні плітки, а також заявив, що чекає офіційної позиції від компетентних органів.

"Багато з тих, хто навіть не був знайомий з Владом і його роботою на підприємстві (Миколаївський міжнародний аеропорт - ІФ), почали поширювати різну нісенітницю про якісь мільйонні тендери тощо. Деякі почали тиражувати телефонну листування Влада, як я зрозумів, з колишніми керівниками КП "Миколаївський міжнародний аеропорт", які і натворили на підприємстві казна-що", - написав О.Савченко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в понеділок.

"Є правоохоронні органи, які об'єктивно і неупереджено розберуться в тому, що сталося. Чекаю офіційної позиції компетентних органів і того, що всі, хто причетний до події, незважаючи ні на які нюанси, обов'язково понесуть відповідальність", - підкреслив голова ОДА.

Як повідомлялося, в.о. директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт", колишній військовий льотчик, ветеран АТО В.Волошин покінчив життя самогубством 18 березня шляхом пострілу з бойового пістолета. Він був терміново госпіталізований, але в лікарні швидкої медичної допомоги помер від отриманих поранень.

За попередніми даними, постріл був зроблений з бойового пістолета ПМ без номерних знаків.

"За свідченнями родичів, загиблий останнім часом перебував у пригніченому стані й виявляв тривожні наміри", - повідомили в поліції.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты