Общество | Николаев, 22 Мая, 2019

"Рухаємось вперед разом", - Олександр Кушнір про ремонт на трасі Н-24 поблизу Первомайська та Благодатного

Свежие новости:

Шість бригад працюють на трасі Н-24, зокрема, на ділянках по під’їзду до міста Первомайськ та в районі селища Благодатне Арбузинського району. Завтра будуть розпочаті довгоочікувані роботи біля Мигії.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір.

«Рухаємося разом і вперед. На зустрічах з громадою одним з найгостріших питань поставали дороги та їх ремонт. Тому, як обіцяв, максимально сприятиму вирішенню. Озвучив позицію громади керівнику Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Андрію Максименку щодо ділянок, які потребують негайного вирішення і виконання невідкладних дорожніх робіт», - відзначив Олександр Кушнір.

Заступник голови ОДА висловив переконання, що найближчим часом усі роботи будуть завершені.

«Закликаю тих, хто за розвиток - давайте разом контролювати виконання ремонтних робіт Запевняю - це лише початок, тільки об’єднавши зусилля ми зможемо здобути бажаного результату!», - резюмував Олександр Кушнір.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты