Криминал | Вознесенск, 27 Февраля, 2018

Щоб приховати крадіжку, троє зловмисників інсценували розбій

Свежие новости: Щоб приховати крадіжку, троє зловмисників інсценували розбій Щоб приховати крадіжку, троє зловмисників інсценували розбій

У Вознесенському районі охоронець одного з місцевих підприємств разом з подільниками вкрав 150 м силового кабелю з території підприємства, інсценувавши розбій, повідомляє прес-служба Вознесенської місцевої прокуратури.

Зокрема, встановлено, що вночі 23 січня на територію підприємства проникли невідомі та, погрожуючи охоронцю предметом, схожим на обріз мисливської рушниці, зв’язали його мотузкою та заволоділи мобільним телефоном. Після чого з території підприємства невідомі викрали силовий кабель, довжиною близько 150 м, та зникли.

За даним фактом Вознесенським відділом поліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 187 КК України.

За належного процесуального керівництва у вказаному кримінальному провадженні правоохоронцями встановлено, що фактично мало місце інсценування розбійного нападу та завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину з метою уникнення викриття крадіжки майна підприємства.

Враховуючи викладене, кримінальне правопорушення перекваліфіковано з ч. 3 ст. 187 КК України на ч. 3 ст. 185 КК України.

Наразі, встановлено та затримано трьох чоловіків, причетних до вчинення вказаного злочину. – охоронця та двох його подільників. Ними виявилися жителі міста Вознесенська та Вознесенського району, віком 35, 36 та 40 років. Двоє з зловмисників неодноразово вже притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних корисливих злочинів майнової спрямованості.

Викраденим майном вони розпорядилися на власний розсуд - кабель здали на металобрухт.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, перевіряється причетність вказаних осіб до вчинення інших аналогічних злочинів.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты