Политика | Южноукраинск, 5 Мая, 2017

ЩОМІСЯЧНІ СПІЛКУВАННЯ З ГРОМАДОЮ – НОРМА ПУБЛІЧНОЇ РОБОТИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЮЖНОУКРАЇНСЬКА

Свежие новости: ЩОМІСЯЧНІ СПІЛКУВАННЯ З ГРОМАДОЮ – НОРМА ПУБЛІЧНОЇ РОБОТИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЮЖНОУКРАЇНСЬКА ЩОМІСЯЧНІ СПІЛКУВАННЯ З ГРОМАДОЮ – НОРМА ПУБЛІЧНОЇ РОБОТИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЮЖНОУКРАЇНСЬКА

Як стала практика, окрім поточного спілкування з мешканцями міста, в Южноукраїнську щомісяця видається соціальна пам’ятка – «НАШ БЕРЕГ», проводяться прямі ефіри по телебаченню та організовуються відкриті зустрічі з городянами міста.

Саме в такий спосіб вдається досить об’єктивно оцінювати стан справ з виконання планової роботи по вирішенню питань місцевого значення, коригувати хід її виконання з огляду на обговорення широкого кола вказаної роботи з мешканцями міста.

Наскільки виправданий такий стиль роботи керівника міста, його заступників, керівників виконавчих органів ради та комунальних підприємств міста говорять і результати, які вже помітні в багатьох куточках Южноукраїнська.

Нема сумніву, що така робота позитивно відбивається і на роботі більшості депутатів міської ради, які своєю активністю в прийнятті її рішень виправдовують довіру територіальної громади.

4 травня цього року відбулась зустріч міського голови Южноукраїнська з мешканцями міста та колективом КП ТВКГ. В діалоговому режимі було звірено дії влади міста більш ніж по 30 питанням.

Це робота КП ЖЕО по утриманню житлових будинків та прибудинкових територій, це тарифи на важливі послуги для осель міста, які в понад півтора роки не збільшувались завдяки реалізації заходів модернізації та енергоефективності в цьому підприємстві.

Аналогічно було проаналізовано роботу і важливого для міста КП СКГ. Це благоустрій вулиць міста і убезпечення звалища відходів, це захист міського пляжу по слідам публічного обговорення можливого підняття рівня води в Олександрівському водосховищу до відмітки – 20,7 метра, яке дійде до міського пляжу і благоустрій на автодорозі Р – 06 біля кладовища і біля автовокзалу міста, це низка інших питань.

На зборах було розглянуто питання роботи міської лікарні після отримання її нового статусу. Розглядались інші питання по запитам присутніх мешканців міста. Окремим блоком було одностайно проголосоване «Звернення колективу КП ТВКГ до депутатів, керівництва міста та «Енергоатому».

«МАЮ ПРАВО» повідомляє, що задум депутата Южноукраїнської міської ради Еріка Григоряна – сприяти масовому впровадженню Програми «Тренер двору» буде презентовано місту напередодні його дня народження.

Маємо також повідомити, що на меті вказаної програми є не тільки сприяти масовому оздоровленню нашої дітвори, а і протидіяти «Синьому киту» та іншим руйнівним субкультурам, які підступне вносяться в життя нашої країни її ворогами.

А наразі надаємо повний текст вказаного вище ЗВЕРНЕННЯ.

Звернення колективу КП ТВКГ до мешканців

міста,

владних осіб, від яких залежить доля Южноукраїнська

ДЕПУТАТАМ МІСЬКОЇ РАДИ

МІСЬКОМУ ГОЛОВІ

В ДП НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ»

ШАНОВНІ ДОБРОДІЇ !

Комунальне підприємство ТВКГ, це спадкоємець в обслуговуванні мереж та об’єктів комунального господарства, яке фактично побудувала АЕС і яке вона передала громаді міста до вимог Закону.

Наш колектив вже 15 років, як намагається не проектні мережі та об’єкти, які побудовані з чисельними порушеннями (СНІП) довести до вимог діючих будівельно-технічних норм і вимог.

Ми добре розуміємо, що хочуть в Києві і як цьому допомагають від ЮУ АЕС, хочуть забрати у міста ТВКГ, дуже важливе підприємство, яке є запобіжником від стрімкого, майже в 10 разів, підвищення тарифів на комунальні послуги – тепло, вода, водовідведення.

Ми знаємо ситуацію з середини процесів в ТВКГ, ходимо на сесії міської ради, ми їздили в «Енергоатом» чули і бачили, як вони вимагають 100% розраховуватись по тарифам, які наперед не реальні для колективу та і для міста працювати без боргів за нинішніх умов формування тарифів.

Вони безпідставно і штучно, в розпал опалювального сезону, в грудні 2016 року домоглись через суд процедури банкрутства КП ТВКГ, що наразі не їм, не місту, не нашому підприємству нічого гарного не дає. Навпаки, попереду декілька місяців підготовки до зими, а як це робити коли рахунок ТВКГ арештовано.

Сьогодні єдино вірне рішення, це мирова угода, де кожна з причетних сторін візьме на себе певні зобов’язання, а саме:

  • Підприємство прискорить технічне переоснащення комунальних об’єктів та мереж міста до вимог енергоефективності, енергозбереження, збереження комунальних ресурсів при мінімальному збільшенні собівартості своєї частки послуг. 
  • Бюджет міста зробить все від нього залежне в пріоритетному порядку на збереження та переоснащення КП ТВКГ, яке роками було забуте в цій надважливій роботі.
  •  «Енергоатом», на наші аргументи ними допущених порушень Закону в побудові ТВКГ, теж візьме певні зобов’язання не прикриваючись, що тільки їм треба жити в умовах 100% платежів і буде розуміти, що місто не може бути заручником чиїхось забаганок, в тому числі і їхніх браків в цій соціально надважливій роботі і не буде нас називати «прокладкою» і не буде до нас застосовувати «бешенные» санкції та штрафи, як вони все це безсоромно називають в публічний спосіб та намагаються перекласти свої проблеми на інших.

Загальні збори колективу КП ТВКГ та мешканців міста.

Южноукраїнськ 04.05.2017 року

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости