Общество | Вознесенск, 7 Августа, 2017

Шановні мешканці та суб’єкти господарювання міста Вознесенська!

Свежие новости: Шановні мешканці та суб’єкти господарювання міста Вознесенська!

Відділом містобудування та архітектури Вознесенської міської ради, як було анонсовано в попередніх випусках газети «Новини Вознесенська: день за днем» №27, 5 липня 2017 р., №28, 12 липня 2017р. та № 29 від19 липня 2017р. оприлюднено проект регуляторного акту-рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради «Про затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території м. Вознесенська» та аналіз регуляторного впливу даного проекту рішення.                                                                      

Прийняття зазначеного проекту регуляторного акту-рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради «Про затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території м. Вознесенська» дасть можливість дотримання передбачених законодавством норм та правил, забезпечить права органів місцевого самоврядування на оформлення паспорту прив’язки тимчасової споруди, забезпечить права суб’єктів господарювання на розташування тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.                                                                                                                                                    

Отже, нагадуємо, що зауваження та пропозиції до регуляторного акту надаються протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту до Відділу містобудування та архітектури Вознесенської міської ради в паперовому вигляді, за адресою: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Соборності, 41 (ІІ поверх), тел. (05134) 4-26-74 .

Також, повідомляємо, що засідання круглого столу з даного питання відбудеться 21 серпня 2017 року о 15.00 годині в приміщенні малої зали міськвиконкому, за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1.

Прийняття пропозицій (зауважень) закінчується 17 серпня 2017 року.

Ознайомитись детальніше з Комплексною схемою розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території м. Вознесенська можна у Комунальному закладі «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» бібліотека №4 по вул. Героїв України, 9 у м. Вознесенськ або у Відділі містобудування та архітектури Вознесенської міської ради.

Головний архітектор міста Л.Т. Чорна

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости