Общество | Баштанка, 1 Февраля, 2018

Школа-інтернат на Баштанщині отримала систему доочищення питної води

Свежие новости: Школа-інтернат на Баштанщині отримала систему доочищення питної води Школа-інтернат на Баштанщині отрімала сістему доочищення пітної води

У рамках довгострокової програми,  ініційованої   у нашому регіоні головою Миколаївської обласної ради Вікторією Москаленко,  спрямованої на покращення питної води у медичних   та інтернатних закладах у співробітництві з  підприємством «Сандора» компанії "PepsiCo в Україні",  вихованці Привільненської спеціалізованної школи – інтернату Баштанського  району   Миколаївської області та колектив закладу отримали можливість споживати чисту і якісну питну воду. Монтаж та наладка сучасної системи доочищення води здійснена підприємством «Сандора» компанії «Pepsiko в Україні». 

Повідомляє прес-центр Баштанської районної державної адміністрації.

«За ініціативи Вікторії Вікторівни ми продовжуємо реалізацію довгострокової програми і розширюємо географію. 2017 року ми зробили акцент на інтернатних закладах Миколаївської області. Їх всього 22. До кінця року було  намічено план дій. Відповідним устаткуванням обладнано Шевченківську школу- інтернат Вітовського району ,  запустили в експлуатацію установку на Снігурівщині у Новопетрівській спеціальній  загальноосвітній школі-інтернат, Антонівській загальноосвітній школі-інтернат Новоодеського району. Четвертий, завершальний проект 2017 року компанія реалізувала тут, у Привільненській спеціалізованій школі – інтернат Баштанського району. За кошти компанії встановлено високотехнологічну п’ятиступеневу зворотньоосмотичну систему доочищення питної  води.  Водночас, компанія здійснює реновацію устаткування, яке було встановлене раніше. »,- наголосив заступник  директора департаменту зі зв`язків з органами влади та громадськістю "PepsiCo в Україні" Валерій  Жуков.

«Сьогодні у нашому закладі перебувають дев’яносто дві дитини з особливими потребами. Серед них дев’ятеро першачків. Звичайно вони потребують уваги, турботи і забезпечення усім необхідним. У тому числі чистою питною водою на якій ми також готуємо для них їжу. Тож, ми дуже раді і дякуємо підприємству  «Сандора» компанії «Pepsiko в Україні»  і голові Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко за такий подарунок. Проект, розпочатий за ініціативи Вікторії Вікторівни, дуже необхідний і соціально-корисний»,- зазначила директор Привільненської   спеціалізованої школи-інтернат Баштанського району Олена Гордієнко. 

За сталою традицією учні першого класу отримали подарунки від депутатського корпусу Миколаївської обласної ради та підприємства  «Сандора» компанії «Pepsiko в Україні».

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости